Zoran Filipović selektor BiH!?
Selektor Crne Gore Zoran Filipović

Ako je suditi po FIFA-i

Zoran Filipović selektor BiH!?

Na zvaničnoj stranici Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) nalazi se opširan izvještaj sa sinoćnje utakmice na Bilinom polju i jedna nedopustiva greška!

Novinar sitea FIFA-e opisuje izjednačujući gol Sejada Salihovića kao "pogodak kojim se tim Zorana Filipovića (!?) vratio u igru".

Zorana Filipovića? Gospodo, selektor Bosne i Hercegovine zove se Miroslav Blažević, jedini Zoran Filipović koji nam pada na pamet je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i sadašnji selektor Crne Gore.

Nedopustiva greška jer se radi o zvaničnoj stranici Svjetske fudbalske asocijacije. Da ne zna ko je selektor jedne selekcije koja je na pragu ulaska na Svjetsko prvenstvo, ide na obraz samoj FIFA-i.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.