Mamić uživa u mečevima Premijer lige: "Bit će interesantno prvenstvo i velika borba do kraja"

Bivši trener Dinama za SportSport.ba

Mamić uživa u mečevima Premijer lige: "Bit će interesantno prvenstvo i velika borba do kraja"

E. Čaušević, foto: A. Čaušević

Fudbaleri Veleža danas su u gostima pobijedili Posušje sa 4:2 u meču 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Velež je uspio da dođe do tri boda na gostovanju protiv Posušja, a meč na Mokrom Docu danas je pratio i bivši trener zagrebačkog Dinama Zoran Mamić.

Nakon što je utakmica završena Mamić je dao izjavu za SportSport.ba i osvrnuo se na Premijer ligu BiH, te Dinamo.

"Moram priznat da sam cijeli život u nogometu i da je logično da koristim vrijeme ovdje da gledam Premijer ligu. Ima zanimljivih utakmica, dobrih ekipa i igrača. Raduje me da mogu prisustvovati tim utakmicama. Bit će interesantno prvenstvo jer dobrih par ekipa ima u vrhu i bit će velika borba", rekao je Mamić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon toga osvrnuo se i na zagrebački Dinamo čiju opremu je i danas nosio, te je priznao da i dalje pomno prati dešavanja u ovom klubu.

"Naravno da se prati. Odigrali su sjajnu utakmicu u Evropi, veliki rezultat i pokazatelj da ova ekipa može jako puno", dodao je Mamić u kratkom razgovoru za SportSport.ba.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
Ne znam zasto ne vodi neku BiH ekipu kao trener.
9 2
saju701
Gosp.Mamicu kako je zivjeti u nasoj jednoj i jedinoj Bosni i Hercegovini ?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi