Zoran Mamić ošamario huligana zbog verbalnog vrijeđanja

Zoran Mamić ošamario huligana zbog verbalnog vrijeđanja

Trener zagrebačkog Dinama Zoran Mamić ošamario je jednog od huligana koji su ga verbalno vrijeđali dok je s igračima trčao maksimirskom šumom.

Mamić je izveo igrače Dinama na lagani trening nakon utakmice kupa protiv Slaven Belupa, a grupa huligana je vrijeđala Mamića spominjući mu u negativnom kontekstu brata Zdravka, porodicu i djecu.

Iz Dinama se nisu oglasili povodom ovog incidenta, ali je veliki broj svjedoka potvrdio Jutarnjem listu da se incident zaista i dogodio. 

Svjedoci čak ne osuđuju Zorana Mamića, već tvrde da bi svako normalan postupio u istoj situaciji, jer količina uvreda prelazila je granicu normalnog. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.