Interesantno lice na tribinama u Zenici
Zoran Mamić i društvu Vice Zeljkovića

Mamić u društvu Zeljkovića

Interesantno lice na tribinama u Zenici

Midhat Šljivak

Mlada fudbalska reprezentacija BiH u Zenici igra meč kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv selekcije Irske.

Meč u trening-centru u Zenici privukao je dosta poznatih lica, a u svečanoj loži se pojavilo i dobro poznato lice iz regionalnog fudbala.

To je nekadašnji trener Dinama Zoran Mamić prati ovaj meč u društvu predsjednika Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vice Zeljkovića.

Zoran Mamić već nekoliko mjeseci boravi u Bosni i Hercegovini nakon što je napustio Hrvatsku zbog presude kojom je osuđen na zatvorsku kaznu.

Mamić je osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog davanja mita, neplaćanje poreznih obaveza te za nelegalnu podjelu novca od transfera Dejana Lovrena.

Zbog činjenice da ima i državljanstvo BiH, Mamić ne može biti izručen Hrvatskoj, a poručio je kako eventualnu kaznu želi izdržavati u našoj zemlji.

Pored Zorana njegov brat Zdravko Mamić je osuđen na šest i po godina zatvora i mora vratiti 52 miliona kuna. Damir Vrbanović je osuđen na tri godine.

Zoran Mamić je po izricanju presude napustio redove zagrebačkog Dinama kojeg je predvodio do najvećih uspjeha pošle sezone.

Top Komentari

Matic
Kriminalci se malo druze.
11 0
rabodimis
Ne javlja se supcic dodikov.. Gdje su tereni smradu, lopove, lazove ?
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti