Zoran Pavlović prvo pojačanje Mladosti iz Kaknja

Bivši golman Neretvanca iz Opuzena

Zoran Pavlović prvo pojačanje Mladosti iz Kaknja

Dino Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja najveće su iznenađenje u ovoj sezoni Premijer lige BiH. Klub koji uspješno vodi biznismen iz Kaknja, Mensur Mušija, sjajna je fudbalska priča, koja se čini svakim danom sve više napreduje.

Kakanjci u drugi dio sezone žele dodatno pojačati svoju ekipu, a kako su najavili, određeni igrači će dobiti odriješene ruke. Prvi koji će napustiti Kakanj, kako saznaje SportSport.ba je rezervni golman Goran Čokorilo.

Ovaj 28-godišnji čuvar mreže u prvoj polusezoni je zabilježio samo jedan nastup za Mladost i to u okviru Kupa naše zemlje. Rukovodstvo kluba je odlučilo sporazumno se razići sa ovim golmanom iz Srbije, dok su danas već pronašli njegovu zamjenu.

Prvom golmanu Adnanu Hadžiću konkurencija za jedinicu biće 20-godišnji Zoran Pavlović. Ovaj mladi golman u protekloj polusezoni stajao je na golu ekipe Neretvanca iz Opuzena, koja je završila kao prva jesenji dio polusezone u 3.HNL-u.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pavlović je u društvu svog menadžera Sabita Derviševića i predsjednika kluba Mensura Mušije potpisao trogodišnji ugovor. U narednim danima očekuje se dolazak još nekoliko provjerenih igrača, koji će pojačati ekipu, dok će nekolicina dobiti odriješene ruke u izboru nove sredine.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.