Zorc: Džeko? Ne želim pričati o špekulacijama
FOTO: EPA

Sportski direktor Milionera iz Dortmunda

Zorc: Džeko? Ne želim pričati o špekulacijama

Najboljeg strijelca naše reprezentacije mediji opet šalju širom Evrope. Kao i u posljednjih godinu dana aktuelna je Borussija Dortmund u kojoj bi Edin Džeko trebao zamijeniti Roberta Lewandowskog. 

Poljak će na kraju sezone pojačati redove minhenskog Bayerna i Milionerima je potrebna zamjena za napadača, a Džeko je po mnogima idealan za tu ulogu.

Napadač Manchester Cityja dugo se spominje kao potencijalno pojačanje Borussije, a sportski direktor kluba iz Dortmunda, Michael Zorc danas je rekao kako su to samo špekulacije. 

"Naš cilj je da naredne sezone značajno poboljšamo ekipu. Već radimo na tome da pronađemo zamjenu za Roberta Lewandowskog, ali o tome ćemo razgovarati tek kada transfer bude gotov. Edin Džeko i Diego Costa? Mislim da bi trebali razgovarati o onome što je ostvarivo, a ne o špekulacijama," rekao je Zorc. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.