Zovu ga Neymar, a u svlačionici ga svi mrze jer im - probacuje kroz noge

Zovu ga Neymar, a u svlačionici ga svi mrze jer im - probacuje kroz noge

E. Škorić

Mladi engleski reprezentativac Jadon Sancho postao je omražen u svlačionici Borussije Dortmund.

Ovaj mladi napadač je ponikao u Watfordu, bio u Cityjevoj školi, a sada je u Borussiji Dortmund, u kojoj je, što kao mladi, što kao seniorski reprezentativac, sakupio devet nastupa.

Iako ima tek 17 godina, predviđa mu se uspješna karijera, a nazivaju ga engleskim Neymarom, baš zbog stila igranja.

Na treningu prvog tima je probacivao loptu kroz noge starijim kolegama, pa su se naljutili i zabranili mu da to radi.

"Često sam to radio Schmelzeru, isto kao i Kompanyju u Manchester Cityju. Stvarno to nisu voljeli i zabranili su mi da to radim. Te svoje karakteristike ne koristim u mečevima jer je igra daleko brža i time bi samo usporavao igru", kazao je Sancho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mladi nogometaš teško se povrijedio i pauzirat će do kraja sezone, što savršeno odgovara starijim kolegama koje nervira svojim "bezobrazlucima" na treninzima.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi