Žrijeb kvalifikacija za EP 12. aprila

Potrebno nam je malo sreće

Žrijeb kvalifikacija za EP 12. aprila

Adnan Beganović

Žrijeb kvalifikacionih grupa za Evropsko prvensvo za rukometaše 2012. godine u Srbiji biće održan 12. aprila u Beogradu.

Ceremoniji određivanja kvalifikacionih grupa prisustvovaće čelnici Evropske rukometne federacije na čelu sa predsjednikom Torom Lianom i generalnim sekretarom Michaelom Wiedererom.

Pravo direktnog učešća na prvenstvu Evrope, koje će biti održano od 17. do 29. januara, ostavarili su reprezentacija Srbije kao domaćin i aktuelni evropski prvak, selekcija Francuske. Na završnom turniru učestvovaće 16 reprezentacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.