Žrijeb za novu sezonu i Skupština saveza

Iz N/FSBiH

Žrijeb za novu sezonu i Skupština saveza

U srijedu 14.07. u 12,00 sati u hotelu Sunce u Vogošći obavit će se žrijebanje /takmičarskih brojeva za sezonu 2010/20100.

U bubnju će se naći imena 16 klubova. U odnosu na prošlu sezonu u ligi neće igrati Budućnost iz Banovića koja je kao prvak osigurala plasman u Premijer ligu BiH.

Iz lige su ispali Posušje, Žepče i Ecos Vitez, a novi članovi su prvaci četiri druge lige iz FBiH, Radnik iz Hadžića, Gradina iz Srebrenika, Krajina iz Cazina i Čapljina.

Istog dana (srijeda, 14.07) ali sa početkom u 14,00 sati biće održana redovna Skupština NS Federacije BiH na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo u novom četverogodišnjem mandatu.

Bira se novi Izvršni odbora i novi predsjednik Saveza. Također biće podnesen i izvještaj o radu saveza u predhodnom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.