Oprimizam u Borcu

Zrilić: Mislim da možemo izbaciti Željezničar

Današnjim žrijebom odlučeno je da će se u četvrtfinalu Kupa BiH sastati Borac i Željezničar.

Direktor banjalučke momčadi Robert Zrilić nije pretjerano zadovoljan što će Borac igrati protiv Željezničara, ali bez obzira optimizma ne nedostaje. 

"Što se tiče žrijeba, mogli smo i bolje proći, međutim Kup je nepoznanica i za Borac i za Željezničar. Dosta smo jači u odnosu na jesen, cilj nam je opstanak u Premijer ligi, ali ne odričemo se takmičenja u Kupu i mislim da možemo proći Željezničar u dvije utakmice. Mi smo sad prvo u mislima na utakmici sa Slobodom, a o Željezničaru ćemo kasnije razmišljati", kazao je Robert Zrilić. 

Na pitanje kakav rezultat očekuje, Zrilić je odgovorio:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Željeli bi 2:0 ili 3:0, ali to je u domenu naučne fantastike", smatra direktor FK Borac. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi