5

Komentari (5)

delta
A zasto su toliko vazna,stvarno ne vidim razlog da je Sućić i Ilinkovič toliko vazni,igraju vecinom zbog toga sto su mlađi i moraju dvojica mlađih zapoceti,kojim slucajem da nisu tesko bi njih Jakirevic gurao toliko....
87618
Pa prava ekipa uvjek ima najmanje 2 priblizno dobra igaca za svaku poziciju , znaci nece se puno osjetiti izostanak pomenutih. A Zrinjskom je ovo mozda i najvaznija utakmica u cijeloj sezoni , bodovna razlika plus gol razlika bilo bi dovoljno za novu titulu. Znaci od prve min. ofanzivno i uzeti ta 3 boda.
plemic
možemo mi sa borcem i sa drugim timom.
delta
Mozete vi vesla sisati,tako losa ekipa a da uzme toliko bodova,zahvali te Jakirevicu pa je tu....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.