13

Komentari (13)

Merlin
1. Najtrofejniji klub u BiH - Hrvatski športski klub Zrinjski; 2. osvajač zlatne lopte u 2018. - Bivši igrač najtrofejnijeg kluba u BiH, kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije, finalista svjetskog prvenstva, najbolji igtač Fifa, Uefa 2018. - LUKA MODRIĆ. Divno je biti navijač HŠK Z, a o vašim jadnim komentarina je suvišno pričati, jer dabogda Vam se ta mržnja, zavist, neznanjr vratilo na djeci!
seibeg
ponovo se sviraju nepostojeći penali za zrinjski i široki b. ponovo sudije presuđuju ko da bude šampion i ko da igra u Evropi, sudije očito štiti neko iz saveza, Sarajevo je daleko najbolji tim a sve se radi da zrinjski osvoji titulu na kriminalan način kao i do sada što je bilo, Bandić, Bjelica, Petrović... itd sviraj nepostojeći penal, daji žute i crvene kartone, taj klub mora biti šampion, treba počistiti šljam iz saveza, postaviti ljude koji su čitav život u fudbalu, imamo takvih dosta koji nisu na funkcijama u savezu
Mirko
Zrinji sviran jedan penal u 19 kola a Sarajevu 4. Zavist i ljubomora ubijaju pa pripazi malo na zdravlje
gromovnik2
seibeg- neće vam ni vile pomoći ni ove godine jer ste jadni.
seibeg
Zrinjskom sviran-poklonjen penal i to protiv Sarajeva jer bi izgubili utakmicui Sarajevo bih pobjeglo na 7 za njih nedostižnih bodova, Sarajevu svirani postojeći penali a moglo se svirati još toliko a nije, prema tome nije stvar u tome koliko je penala kome svirano već jesu li ti penali poklonjeni ili ne Sarajevo šampion daleko najbolja i najefikasnija ekipa sa najboljim trenerom gospodinom Musemićem Aferim za Sarajevo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.