Zrinjski dočekuje Ulcinj
Lazar Simonović

Prvi nastup u Balkanskoj ligi

Zrinjski dočekuje Ulcinj

M. Maksimović

Košarkaši Zrinjskog će po prvi put ove sezone pored domaćeg prvenstva i Kupa nastupati i u Balkanskoj ligi.Zrinjski se nalazi u grupi zajedno sa ekipama Levskog iz Sofije, Ulcinja, OKK Beograda i Svjetlost Broda iz Slavonskog Broda. Svoju prvu utakmicu u ovom takmičenju Zrinjski igra večeras sa početkom u 18 sati protiv sastava Ulcinja.

Ulcinj je u prvom kolu gostovao u Sofiji gdje je ubjedljivo poražen 81:58.Za mnoge je ekipa Ulcinja totalna nepoznanica, a gledajući roster ekipe, tu se izdvajaju imena Siniše Tepavčevića iz Trebinja, Dušan Milošević koji je jedno vrijeme igrao u Zvezdi,pa Nedeljko Bogdanović.Trener je Vladimir Taušan koji je jedno vrijeme bio trener Borca iz Banja Luke.


''Ulcinj je nezgodna ekipa, pažnju trebamo obratiti na vanjsku liniju, dok bi naša prednost trebala biti pod košem.Ulcinj je posljednjih godina među 4  najbolja kluba u Crnoj Gori.  Klub je odlično organiziran, a to što su ubjedljivo izgubili u Sofiji ne treba da nas zavara. Mi ako odigramo kako smo odigrali protiv Bosne sigurno pobjeđujemo'' kaže Lazar Simonović košarkaš Zrinjskog koji je rođen u Podgorici

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.