Zrinjski gostuje Slogi

Kup BiH - četvrtfinale

Zrinjski gostuje Slogi

Momčad Zrinjskog, nakon nešto slabijih rezultata u domaćem prvenstvu, okreće se takmičenju u okviru Kupa Bosne i Hercegovine za fudbalere.

Žrijeb je mostarskim Plemićima u četvrtfinalu ovog najmasovnijeg bh. klupskog natjecanja dodijelio ekipu Sloge. Sigurno da je mostarski premijerligaš izraziti favorit, ali su u Kupu iznenađenja uvijek moguća. Zato nogometaši Zrinjskog ulaze sa malim oprezom u ovu utakmicu.

"Idemo u goste protivniku koji nam je totalna nepoznanica u ovom trenutku. Znamo da igraju u drugoligaškom natjecanju, ali to ništa ne mora značiti u Kupu BiH. Mi smo sigurno favoriti u ovoj utakmici, jer imamo više iskustva od njih, a i bolja smo momčad. Sloga je napravila ovako dobar rezultat do sada, ali mi ćemo dati sve od sebe da danas postignemo barem gol. Moramo proći Slogu, jer nam je cilj osvajanje Kupa", rekao je Mateo Sušić za SportSport.ba.

Meč počinje u 14 sati. Sudija:Drago Tabak (Tomislavgrad), asistenti: Mujo Tutun (Sarajevo) i Nikica Tomas (Drinovci).

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.