13

Komentari (13)

Deepy
Bili su dobri, dapace odlicni, ali Vico nece dati da ispadnu Sloga i Leotar, letit ce dva od cetiri- Igman, Posusje, Sloboda ili Tuzla. Iako su bolji od ovih srpskih. Prodle god ispali i Rudar i Radnik, ove god Srbi nece ispasti.
Samo_Realno
Puno ovih ekipa iz Hercegovine , Zrinjski puno bodova tu nabere , treba izbaciti Posusje, Igman i Leotara , a uvesti Radnik Hadzici, Unis Vogosca i Vratnik , da se malo ova liga ujednaci :)
plemic
velikana i kad ne ide, sreća posluži.
Prazina
A pazi poznavaoce igre kod federalaca haha Više sreće u 1.federalnoj
Mostarac94
Auu komsija pa ti vise mrzis Veleza nego sto volis svinjski, ne valja ti to
Prazina
A gdje to ti vidiš da ja spominjem vehleža? Jedino ako vi mislite nagodinu u federalnu? Da li komšija?
umzm12123
Volimo vas bola!
Antikomunjara
Ko je sretan, ni u zahodu ne moze ostati gladan. I te stvari , bas kad ZRINSJKi zabije neki pacerski go u zadnjim minutama, desava se precesto.Igman ni malo losiji, nezasluzeno su izgubili
umzm12123
Plači jbg bili ste blizu hahhaha vise srece s nekim drugim klubom u skorijoj buducnosti...
miroljub.petrovic
@Antikomunjara 'ko je intelektualno ogranicen poput tebe,uvijek je sretan. Sta se precesto desava,jesi li dobar ?! Eto trebali bi svaku utakmicu rijesiti s 3,4 gola razlike. Igman je dobra ekipa i nastave li s ovakvim igrama, sigurno nece ispasti.
Antikomunjara
Miroljub(ali u kuurccu)-Cuj KOPILE jedno..intelektualno ti je ogranicen caca koji te takvog debila UZP napravio a i ona kurava koja te okoti.Nauci se komunicirati kopile jedno, pa onda repliciraj(izvanjavam se ostalim normalnim ljudima na ovako ruznim rijecima ali neka KOPILAD razumiju samo kada im odgovorite na NJIHOV nacin)
user1679059027
E moj Hamzicu u sta strpa tolike godine na golu.A stoper (6) ko balerina kod drugog gola.Takvi igraci(ala Beca iz Želje) ne zasluzuju da igraju uopce.
ratoborni_
Zaslužili su da ostanu u ligi,nadam se da hoće.Sretno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.