Zrinjski jedini bh.klub među prvih 350

IFFHS objavio listu najboljih svjetskih ekipa

Zrinjski jedini bh.klub među prvih 350

Na novoj rang listi najboljih svjetskih klubova po IFFHS-u mostarski Zrinjski jedini je bh.predstavnik među prvih 350 najboljih klubova svijeta.

Mostarski Plemići nalaze se na diobi 301. mjesta sa 71 bodom, na koje su skočili sa 820. pozicije na kojoj su bili na predhodnoj IFFHS-ovoj listi najboljih klubova na svijetu. Ostali bh. klubovi nisu se našli ni među 350 najboljih u svijetu.

Dobri rezultati Zrinjskog, koji je redovan učesnik evropskih takmičenja, donijeli su i veliki skok na IFFHS-ovom poretku klubova.

Inače, na prvom mjestu se i dalje nalazi španska Barcelona, koja dijeli prvu poziciju sa aktuelnim evropskim prvakom Interom. Na trećem mjestu plasirao se Bayern, dok četvrto mjesto dijele Werder, Roma i Chelsea.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.