Zrinjski na -31 kod Širokog

Prijateljski susret na Pecari

Zrinjski na -31 kod Širokog

Večeras su u dvorani na Pecari prijateljski susret odigrali Široki TT Kabeli i Zrinjski.

Izabranici Ivana Velića u potpunosti su nadigrali goste iz Mostara i uvjerljivo slavili rezultatom 83:52. Već u prvoj četvrtini Širokobriježani su stekli prednost od 12 koševa razlike (23:11),a do poluvremena je narasla do +20 (47:27).

Široki je u nastavku nastavio u istom ritmu, a posebno je bio raspoložen Šakić kojega je služio šut, pa je prednost rasla iz minute u minutu do konačnih +31 (83:52).


Široki u subotu u Bijeljini

Iako je prvotno bilo planirano da Široki ovog vikenda gostuje kod Cibone i odigra pripremni susret od toga neće biti ništa ali će Širokobriježani ipak na put.

Košarkaški klub Radnik iz Bijeljine slavi 50. godišnjicu kluba, a kao gost će im biti aktualni prvak BiH, momčad s Pecare, pa će ove dvije ekipe odigrati i prijateljski susret u subotu u 16 sati.

Široki je do sada odigrao osam pripremnih utakmica i doživio jedan poraz (Budućnost), a planira se odigrati još osam utakmica do početka NLB sezone.

Što se tiče igračkog kadra Širokobriježani će ubrzo riješiti poziciju krilnog centra i centra i tako kommpletirati ekipu za početak NLB lige. No, o imenima nisu izlazili u javnost na Pecari sve dok ne potpišu ugovor sa igračem, a po svemu sudeći radi se o stranom igraču.


HKK Široki TT Kabeli – KK Zrinjski 83:52
(23:11, 24:16, 16:11, 20:14)

Dvorana: GSD Pecara; Gledatelja: 50; Suci: Marić, Lovrić, Stapić;

ŠIROKI: Vladović 11, Planinić 10, Pilepić 10, Naletilić, Bilinovac 8, Ramljak 4, Peršić 13, Topalović, Butorac 3, Novak, Šakić 23, Barać 1. Trener: Ivan Velić.
ZRINJSKI: Klarica 15, Mašić, Avdibegović 3, Jones 9, Tepalčević 6, Han 4, Bodiroga 2, Musa, Hasančić 5, Tomić, Radulović 6, Mahmutović, Jovanović 2. Trener: Dejan Parežanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.