12

Komentari (12)

Slana_carsija
Oj teksta! Sloboda je prodala Husejinovica i Mesica za oko milion maraka kad su ove pare bile puno vrjednije. Nedavno je Krpic iz Slobode otišao za 300 000 eura. U našoj ligi je bilo mnogo značajnijih trasfera
Frane
Kakave koristi kad pare ili nisu završile u slobodi ili još gore bili ste toliko nesposobni da ih niste znali iskoristiti, zamisli imati tolike novce 2008 i opet titulu Zrinjski uzme.
Drakula
Jos pure da bi stigli 3 najveca transfera Sarajeva. Gojko Cimirot 1.7m,Dal 1.2m Mujakic 1.2m. Vidi se napredak kod seoske ekipice kojoj navijaci navijaju za hajduk i dinamo
Frane
8 titula nakaradna vi samo 4, još vi pure trebate pojest djete drago s tim da se ne vidi napredak kod seoske ekipice s kobilje glave koju su osnovali komunisti i za kojoj navijaču navijaju za Real i United i ujedno su najsiromašnija i najgluplja nacija u Europi(statistički) a ovamo po dojmu su još gori.
HBSC
I sta vrijedi kada cete jos dugo gledati Borcu i Zrinjskom u ledja,a o Europi mozete samo sanjati
vence
Vrane, u tj ststistici si i ti :)
plemic
8. abd 9., a vi transferajte i pare dajte vjetnamcu.
user1677490484
Vidim brojiš samo ono što Vama odgovara, kao da se fudbal nije igrao prije 2002 godine. Sine saberi sve trofeje i titule Sarajeva u historiji pa provjeri ko treba pure još pojesti.
@Frane Nakaradna? Nakaradnog te i retardiranog mamara okotila. Klub koji veliča fašizam i fašiste i koji slijedi fašističku politiku. O tom svom fašističkom klubu pričaš? Da vas Beus i Šulenta fašisti ne uvukoše pod HDZ okrilje, još bi bili zabranjeni i virili iz mišje rupe. A o tvojoj naciji, katoličkoj je suvišno i pričati, dovoljno je da se nešto ukaže i to vam je za narednih nekoliko godina da imate u šta glavom udarati. Kenjam ti se na facu i na klub. Smradu jedan cionističko fašistički
Drakula
2 titule juge Sarajevo ima sto je danas 20 premijer liga a vi ne znate ni kako je izgledala prva liga juge niste izasli iz sela do poslije rata..
Frane
Ivan Bašić je otišao za veće novce.
SamoZrinjski
Ma šta će ovi nepismeni napišu šta oni skuže iz naslova drugih medija. Fabrizio Romano je napisao da je ovo najveći ulazni transfer za Viborg, ali eto vidiš kako se to u Bosni prevede haha.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.