Zrinjski nakon penala ostao bez trofeja u Gabeli

Sutjeska slavila

Zrinjski nakon penala ostao bez trofeja u Gabeli

E. Škorić

Sutjeska iz Nikšića osvojila je Memorijal "Andrija Anković" u Gabeli.

Bh. i crnogorska ekipa odmjerili su snage u današnjem finalu, pošto su dan ranije u polufinalnim mečevima savladale Neretvu i GOŠK.

Današnji finalni meč donio je dosta dobrih prilika, čak četiri gola i na kraju penale, pošto je 90 minuta završeno rezultatom 2:2.

Sutjeska je prva vodila, Zrinjski preokrenuo na 2:1, ali su Crnogorci uspjeli doći do izjednačenja. Imao je Zrinjski nekoliko dobrih šansi do kraja, no promjene rezultata nije bilo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prve dvije serije golmani su upisali po jednu odbranu. Potom serija iskorištenih penala, na kraju jedan od igrača Zrinjskog pogađa stativu i Sutjeska dolazi do trofeja.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljacmu1
Rezultat u prijateljskim nije primaran. Velež je prvak prijateljskih pa kad dođe liga ne mogu povezat 3 pobjede.
4 1
gif
svi ih diraju
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi