4

Komentari (4)

KviskoKvesic
I podVelež se pojacava doveli golmana sa Malte i biče ih jos to su pojacanja za federalnu to im je domet za 100 god.postojanja
rodjak
pa eto vi dovodite igrace iz giganata Evrope ,dje si sta mai,,nikad nismo ni culi da ti timovi postoje u drugoj hrvatskoj ligi iz kojih vam dolaze igraci.Uglavnom ne moze vam vijest proci bez usporedbe sa Gigantom Mostarskim,ocito da prva ljubav nema zaborava,ali dobro ;)
user1022
Pametne zimske pripreme. Igrat sa ekipama koje u svojim redovima imaju igrace potencijalne za dolazak u klub. Plus sve u BIH, puno manji troskovi. Sipovac je upravo doveden jer je zapazen u pripremnoj utakmici protiv Leotara.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.