Zrinjski putuje u Međugorje bez Barića, Aćimovića, Vrljička i Stanića

Slijedi odlazak na mini pripreme

Zrinjski putuje u Međugorje bez Barića, Aćimovića, Vrljička i Stanića

Momčad HŠK Zrinjskog danas putuje u Međugorje na mini pripreme, pripreme na kojima će Baka Slišković sa svojim stožerom raditi na ispravljanju onoga što po njemu najviše treba korigirati.

Na spisku igrača koji idu u Međugorje nema Srđana Stanića, Ante Vrljička, Miloša Aćimovića i Stefana Barića. Miloš Aćimović već duže vrijeme se muči s ozljedom, Srđan Stanić je ionako dugo bio van momčadi, a moguće da su Barić i Vrljičak dio najavljenih Bakinih rezova u ekipi.

Povratnik u tim je Šime Gržan kojeg je Ante Miše skupa sa Srđanom Stanićem etiketirao kao igrače na koje ne računa. Na put će krenuti i Veselinović, Šovšić i Bencun koji će, što zbog oporavka od ozljeda, što zbog nedovoljne spreme raditi po posebnom programu.

Zrinjski će u Međugorju ostati do subote, a tamo će vjerojatno odigrati utakmicu s katarskim Muaitherom koji se također priprema na terenima SC Međugorje.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi