Šest pogodaka na meču Zrinjskog i Shkendije

Pripremni duel

Šest pogodaka na meču Zrinjskog i Shkendije

E. Škorić

Aktuelni prvak BiH je prvi dio priprema okončao remijem (3:3) protiv Shkendije.

Nakon prvih 45 minuta bilo je 1:1. Plemići su poveli golom Ćuže, a u 42. minuti Hasani donosi izjednačenje, da bi u nastavku uslijedila prava golijada.

Kamenar u 49. minuti vraća vodstvo Mostarcima golom iz penala, ali je Mijatović samo tri minute kasnije autogolom izjednačio na 2:2.

U 54. minuti novi autogol, ovaj put Muratija, za novo vodstvo Zrinjskog, da bi Sadriu u 58. minuti postavio konačnih 3:3.

Duel je odigran u Sloveniji, a Zrinjski se uveliko sprema za prvi izazov u Evropi, dok će 16. jula krenuti u odbranu naslova prvaka BiH.

Za Zrinjski su danas igrali:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvo poluvrijeme: Čondrić, Ćorluka, Senić, Magdić, Memija, Savić, Sučić, Janković, Tičinović, Ćuže, Mandić

Drugo poluvrijeme: Soldo, Gulišija, Mijatović, Bekić, Malekinušić, Kozina, Kamenar, Bojo, Juranović, Šipovac, Sabljić

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Niste u stanju pobijediti bosonoge sipce, Skutori Sherif ce vas rasturiti
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti