Rendulić i Jagodić otkrili karte

Zrinjski dočekuje Slogu

Rendulić i Jagodić otkrili karte

Haris Zilić

Posljednji duel desetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igra se večeras u Mostaru gdje će ekipa Zrinjskog ugostiti Slogu Meridian iz Doboja.

Plemići su u četvrtak igrali meč drugog kola Konferencijske lige protiv Aston Ville u Birminghamu gdje su poraženi sa 1:0 golom u četvrtoj minuti sudijske nadoknade vremena.

Nije bilo puno vremena za odmor, odmah se moraju prebaciti na premijerligaške izazove.

Gust raspored sigurno ostavlja malo traga na Plemićima, ali trener Krunoslav Rendulić se maksimalno trudi da pripremi ekipu za jedan poseban ritam igranja dvije utakmice u sedam dana.

Sloga nema šta izgubiti u Mostaru, a svako iznenađenje i pozitivan rezultat bio bi bonus za izabranike Vlade Jagodića.

Očekuje nas sigurno uzbudljiva utakmica, a Zrinjski se u vrhu tabele bori sa Borcem i Sarajevom, a ima i dva meča manje od pomenuta dva rivala.

Oglasi

Dobojlije su u sredini tabele na osmoj poziciji sa 12 bodova i imaju samo jedan cilj do kraja sezone, a to je naravno opstanak u društvu najboljih po mogućnosti sa što manje nervoze.

Poznati su sastavi ekipa za duel u Mostaru za koje su se odlučili treneri oba tima, Krunoslav Rendulić i Vlado Jagodić.

ZRINJSKI: Marić, Ćorluka, Kiš, Radić, Ramić, Ivančić, Mišić, Ćuže, Jakovljević, Memija, Bilbija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

SLOGA MERIDIAN: Trako, Redžić, Milojević, Dujaković S., Popara, Dujaković N., Milanović, Kvesić, Grabež, Jović, Vidić.

Glavni sudija meča je Frano Jelić iz Širokog Brijega, pomoćnici su Ivo Maglica iz Livna i Arnel Novalić iz Doboja, dok je četvrti arbitar Antoni Bandić iz Gruda.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti