17

Komentari (17)

Tururu
Svaku vijest pokvare ovi peksijaneri sa istoka. Mrčavi se,smrdite. Niste vi vidili Mostara do 1993.
Poslije nove istočne tribine na mjestu stajanja nek klub počne odmah uz atletsku stazu na zapadu graditi istu takvu novu.A ne bacati pare u krpljenje i krečenje odvratne socijalističke zastarjele starudije.Jesu li svjesni da prave novi Maksimir?Ne možeš od g..... napraviti pitu.Klubu je veći prioritet nova zapadna tribina sa prostorima ispod nje nego iza golova.Iza golova ima kasnije vremena a za novi zapad ne.Bojim se da u klubu idu u pogrešnom pravcu.Nikakve pare ne mogu biti razlog da se ne napravi nova zapadna tribina jer je to daleko najveći prioritet na čitavom stadionu.A ne bacati pare na krpljačinu i stvaranje kulisa.
zlaja205
Ne mogu oni napiniti stadion nikad kad prodaju trećinu kapaciteta stadiona cccc.Drugo navijača imaju možeš ih u sepet strpat…pa ja …a treće ako budu igrali kao protiv ovih zadnjih ..ne znam ni kako se zovu jer su strašna ekipa popiće 3komada u Mostaru.Vidi se koliko je liga kršina…
Tururu
Pobriću ne njake. Malo si tamo malo ovamo,zar zaboravljaš
To su naravno samo vaše kompleksaške fikcije.Godinama pišete isto a gdje mi završišmo a gdje tvoji.O nama se priča voljelo nas ili mrzilo.I na kraju ćemo napraviti najbolji stadion u BiH koji će biti popunjen i napravićemo iskorak u Europi.A takvi koji samo pljuju baš me zanima koja će vam nova pljuvačka fikcija tada biti.Samo vi živite u svom svijetu gdje prvo sebe lažete i ubjeđujete u nešto što nije.
plemic
zlajo gdje se vi takmičite? jesi li stajao u redu za ulaznicu u narednom predkolu?
plemic
na žalost nisam uspio kupiti ulaznicu. garantiram da će 5-6 tisuća mostaraca napraviti žešću atmosferu nego su je napravili 20.ooo takozvanih sarajlijica na koševu.
Hasimaga
200 pravih Mostaraca RA, pravi atmosferu kao 5 hiljada laznih mostaraca iz medjugorja
Tururu
Fašisto,ni jedne. Peksin si
Frane
RA nikad dobru atmosferu nije napravila.
plemic
turu turim ti ga. sikter u islamabad.
plemic
hašimaga, imam i ja hašimagu. imaš jednu grešku u napisanom. uz 200 mostaraca trebao si pridodati i vrapćićane. bezbeli i podvelešce. čim se gastabajteri (vi kažete dijaspora) vrate u svoje države poslje godišnjih odmora i bagatela popravljenih zuba to 200 će biti pedesetak.
Kakaks
grom
Koliko gledalaca prima stadion veleza pod bijelim brijegom..
Njazri94
Onoliko koliko ti i majka u slobodno vrijeme
I sam sebe lažeš.Znaš i sam da stadion nikad nije bio Veležov nego gradski.I to što je Zrinjski sad na tom stadionu vam je karma.Jer ste bili oktroirani od strane nedemokratske Jugokomunističke diktature koja je zabranila Zrinjski.Koji ni Velikosrbi nisu zabranili.I s kojim ste i onda između dva rata imali isti izrazito negativni zbir i bili kao i danas manji gradski klub.Živite u poklonjenoj prošlosti od strane komunjara.Da su naši pretci stavili na traženje Jugokomunista petokraku i izbacili nacionalni naziv kao što su i Dinamo i Hajduk uradili opet bi se po imenu kluba znalo čiji je.I onda gdje ste bili oktroirani ne bi bili ispred nas.Vama je očito suđeno da nam zauvijek gledate u leđa i budete drugi,manji (pri)gradski klub.
Njazri94
Volim te bola!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.