Zrinjski smijenio trenera Branka Karačića

Iz vedra neba

Zrinjski smijenio trenera Branka Karačića

Rukovodstvo mostarskog Zrinjskog danas je, iznenada, odlučilo smijeniti trenera Branka Karačića.

Mostarski tim oglasio se putem saopćenjem za javnost, koje vam prenosimo u cijelosti:

"Predsjedništvo HŠK Zrinjski je u subotu, a nakon analize izvještaja o učinjenom u jesenskom dijelu sezone 2014/15 donijelo je jednoglasnu odluku o raskidu ugovora sa dosadašnjim trenerom Brankom Karačićem.

Branku Karačiću se zahvaljujemo na svemu dosad urađenom i želimo mu puno sreće u daljnjem radu a u povijesti HŠK Zrinjskog biti će upamćen kao trener koji je donio 3. naslov prvaka u Mostar.

Iako odluka nije bila jednostavna donesena je prije svega kako bi se momčadi i svima oko momčadi jasno dalo do znanja da je ambicija HŠK Zrinjskog i u ovoj sezoni obrana naslova prvaka i sve ispod toga ćemo cijeniti kao neuspjeh te je predsjedništvo svjesno da je na sebe preuzelo u, slučaju rezultatskog neuspjeha, veliku odgovornost ali kao i do sada nismo spremni na bilo kakve kompromise kad je HŠK Zrinjski u pitanju.

Uostalom veliki, a HŠK Zrinjski jeste takav Klub, promjene prave kada ide dobro a ne kada „kola krenu nizbrdo“ jer je tada u većini slučajeva već prekasno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ime novog trenera biti će javnosti priopćeno najkasnije do početka priprema koje počinju 12.01.2015. godine", stoji u saopštenju Zrinjskog.

Karačić je na klupu Zrinjskog dospio 2013. godine, a kao trener još je radio u Širokom Brijegu, Šibeniku, Osijeku, Slavoncu, Marsoniji, Slaven Belupu, Cibaliji i Zagrebu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.