Zrinjski sutra dočekuje OKK Beograd

Zrinjski sutra dočekuje OKK Beograd

U sklopu 4. kola Balkanske lige košarkaši mostarskog Zrinjskog sutra u dvorani na Bijelom brijegu dočekuju OKK Beograd.

U povodu te utakmice danas je u prostorijama Zrinsjkog upriličena konferencija za novinare na kojoj  je istaknuto kako "Plemiće" sutra očekuje izuzetno težak dvoboj te da su gosti iz Beograda dolaze kao favoriti.

"Pregledali smo par snimaka s utakmica Beograđana i moramo priznati da su vrlo jaka momčad. Imaju jaku bekovsku liniju i sutra će biti vrlo teško", kazao je pomoćni trener Mostaraca Mario Glibić te dodao da će pokušati iznenaditi Beograđane.

"Ovo bi nam bila vrlo vrijedna pobjeda  jer bi nam se otvorila velika mogućnost za mjesto u play offu", istaknuo je Glibić. Napomenuo je da su svi igrači spremni za sutrašnji susret te da nema ozlijeđenih.

Igrač Zrinjskog Almir Hasandić najavio kako će sutra pružiti jak otpor Beograđanima te da očekuje pobjedu.

"Raspoloženje u ekipi je vrlo dobro i vjerujem da ćemo sutra ostvariti pobjedu", kazao je Hasandić.

Utakmica se igra u dvorani Bijeli brijeg s početkom u 18 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.