Delirijum u svlačionici Zrinjskog, znali su proslaviti trijumf u Tuzli

Prezimit će na liderskoj poziciji

Delirijum u svlačionici Zrinjskog, znali su proslaviti trijumf u Tuzli

H. Zilić

U derbiju 17. kola Premijer lige BiH, Zrinjski je kao gost savladao Tuzla City sa 0:2.

Strijelci za Plemiće bili su Bilbija i Kamenar, a mostarski klub je ovim trijumfom ptovrdio naslov jesnjeg prvaka i prezimit će na ldierskoj poziciji sa deset bodova više od Tuzla Citya.

Nakon utakmice u svlačionici Zrinjskog nastalo je pravo ludilo, delirijum nakon trijumfa, a u anrednom video pogledajte dio atmosfere iz svlačionice.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emanuelmacron
jeste i pobijedili jak tim,davno sam reko to je nula od tima,nedo bog da ode u evropu ,to ce bit velika blamaza zaBH,
0 13
pjanke.sa
Cestitke za Zrinjski, nisam vjerovao u ovog Jakirovica ali me je demantovao. Jedini problem je sto se citava igra bazira na Bilbiji, ako se povrijedi, ode sve nizbrdo. U svakom slucaju, cestitke od pitara!
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi