19

Komentari (19)

Martinovic
Dobar posao radi Jakirovic
velaMo
velaMo
Pa zar je teško provjeriti pa i u svojoj redakciji da je termin 06.07 u 20:00
MirzACM
Zrinjski hebeno dobar, Europa sad il' nikad, sretno Zrinjski pa makar u konferencijsku ligu usli
Martinovic
Jak Zrinjski kao grom
Martinovic
BiH znaci Bog i Hrvati
vence
Cak bi se zbog Hrvata i Hercegovine odrekao?
pjanke.sa
Odavno nisam cuo vecu glupost. A negiraju drzavu…ja budala u pm
Humac
Negiramo državu?Ti pričaš gluposti?Koju ovu sadašnju koja je falcifikat,lažna BiH one naše Kraljevine BiH koju smo i sam znaš mi Katolici Hrvati držali i vladali njom.U njoj je bilo tad 700000 Katolika,50000 Bogumila i koja tisuća Pravoslavnih.Svi su poglavari od Banova do kraljeva bili naši.I Hrvoje Vukčić Hrvatinić se kanio Bogumilske hereze i postao Katolik i Herceg Stjepan Kosača je dao kćerku kao zadnju Bosansku kraljicu koja je umrla u Rimu gdje je i sahranjena i gdje je Papi ostavila Bosnu u nasljeđe.Cijela povijest Bosne je naša a ne vaša ili Srpska.Vi ste tu uljezi.Bosna je postala vaša samo kad ste služili Osmanlijama i nikad više.A Srpska u Jugama.A naša i ničija više je izvorno pa do 1482.godine.Vas tad nije ni bilo.Vi ste kao narod nastali 1995. Alijinim dekretom.Do tad ste bili muslimani.Imate se pravo izjašnjavati kako hoćete ali s Bošnjacima koji su bili Katolici i i Bogumili imate veze kao s lanjskim snijegom.Nijedan Bosnjak nije bio musliman.Ta je vjera došla s Osmanlijskim okupatorima.Samozvani Bošnjaci kao npr. danas samozvani Makedonci.A ta antička Makedonija i nije upće obuhvaćala 99% ove današnje niti su Makedonci bili Slaveni kao što se ovi danas izjašnjavaju.A kraljevi Filip ili Aleksandar Makedonski su sami izjašnjavali kao Grci.E takva je i BiH i Bošnjaci.Projekt utopijskih nacija propale Juge koja se zbog takvih stvari i raspala.
pjanke.sa
@Humac fino te pogodilo, steta sto su te naucili izmisljenoj historiji. Ustvari ko zna sta je istina, mozda Covic? Haj evo ti banana.
Prazina
Zrinjski je na pripremama u Svetom Martinu na Muri, a to nije Slovenija već Hrvatska dragi moj novinarčiću
BiH1510
nek si mu rekao, zamisli pogrijesio covjek
Prazina
A nek si ti i meni rekao i stisnuli mi minuse zbog istine. Bravo i svaka čast!
lalinjo
I još jedan razlog za optimizam,tko je god ušao u igru je bio agresivan i rastrčan i to mi je bilo jako drago za vidjeti,utakmica otvorena sa puno šansi,mislim da je Zrinja puno jači nego prije,a što je i normalno obzirom na popunjenost pozicija,bit će borbe za mjesto u momčadi,samo gazite dalje i nemojte stati,valja namučiti Šerifa i pokazati mu tko je prvak BiH.
magistar
Normalno je da prvak pobijedi dojučerašnjeg komšijskog drugoligaša. Da nije, trebali bi se ozbiljno zabrinut. To je dokaz da su lige regiona izuzev par vodećih u Hrv i Srb u pet deka (ne)kvalitetom
Realist
Jos kad Nemanja stigne
Hordas_00
Bez zezanja zrinjski bi barem mogao izboriti konferencijsku ligu
pitariistok
Da hoce bilo ko svega mi....jest da ne bi mogao zivjeti od uzp-ovaca al mogu se trzat koliko hoce,predstavljaju BiH...
Hordas_00
Naravno brate, a i za koeficijent lige je dobro
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.