25

Komentari (25)

BordoDevil
bravo Zrinjski. to je nss klub i treba da ga podrze svi normalni gradjani BiH
Dobojlija
Utrecht je izjednacio
Taceoni
MirzaBarucic ŽAOMI JE TVOJE MAJKE BOLJE DA JE KAMEN OKOTILA MANJE BI SE SRAMOTILA
nemozetako
leader_of_wolves
Kako god bilo, ovo je sve BiH oni donose profit i sebi i savezu, za razliku od ostalih ekipa nek se momci bore, svaka pobjeda je odlicna!
gumenakita
Mozemo mi pisati i vrijedjati,svinjski ili sta ja znam,ali svaki uspjeh nasih ekipa donosi nam vece mogucnosti u natjecanju,veci broj ekipa i novca.Nisam navijac Zrinjskog ili bilo koje ekipe u prvoj ligi.Moje Jedinstvo je jos uvijek u Bihacu,nazalost.
Juve88
Ramoramo
Njihova najveca muka je to sto ce uvijek predstavljati Bosnu i Hercegovinu u Evropi.
Prazina
To je tvoja muka budaletino. Naša je snaga u našoj veličini. ZM1905
leader_of_wolves
nek ste vi jaki doci cete i vi u Zenicu In Sha Allah na bilino hahahahaha
Fce
hdhdui
Gazi tulipane a za vikend rodjene
gromovnik2
nejeditrice
Koja igračina. Šteta što igra za ovu ustašku tvorevinu.
Đuka
Đuka
Mi smo Ustaše šta je šta je
paucina
Dedo ti bio u ustasama sta pises to
Admir11
Syr
cega se pametan stidi, tim se budala ponosi. Mene stid za tebe.
MirzaBarucic
Dedo mi odlikovan za čišćenje u Blajburgu.
zigzag
Sta je tvoj dedo radio tamo? Oslobadjao il klao? Sto ti dedo nije cistio po Foci i ostalim balijskim gudurama 41 i 42 dok su ti "oslobodioci" cetnici i komunjare klali narod? Sta nije jedan od "tvojih" Becir Lokmic bio osnivac Crne Legije koji su tu gamad potjerali prek Drine (i nisu se na nikom osvetili btw) Postoji i sluzbeno tko se zeli informirat malo umjesto kontaminacije sa cetnicko-komunistickim splacinama. Ti koji su vas klali 41 s kokardama na glavi (neki i s petokrakama) su skinuli kokarde 45 i stavili petokrake da bi 91 ponovno skidali petokrake i vracali kokarde da vas ope kolju pizda vam materina retardirana nepismena
gromovnik2
Bravo zigzag, upravo tako.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.