Zrinjski započeo pripreme za nastavak sezone
Bljesak

Na probi Arapović

Zrinjski započeo pripreme za nastavak sezone

Hrvatski stručnjak Mišo Krstičević danas je odradio prvi trening sa mostarskim Zrinjskim, a prethodno se u svlačionici predstavio svojim novim igračima, te se obratio javnosti. 

Zajedno s njim na konferenciji za štampu bio je i novi igrač Dejan Vukomanović, koji je u redove Zrinjskog stigao iz armenskog Gandzasara. 

"Zadovoljstvo mi je što sam ovdje, jer znam da je Zrinjski šampionski klub. Trudit ću se da se uklopim u ekipu i da svojim radom doprinesem rezultatima. Dolazim s puno želje za igrom i dokazivanjem a nadam se da ću opravdati to što me klub doveo", kazao je Vukomanović.

Zrinjski će uvodni dio priprema odraditi u Mostaru, nakon čega će otputovati u Međugorje, a potom u Istru. Generalna proba bit će protiv sarajevskog Olimpica. 

"Pogledao sam sve utakmice Zrinjskog ove jeseni, no tek ću se upoznati s igračima i oni će se tek upoznati s mojim metodama rada. Kada se priviknemo jedni na druge sjest će sve na svoje mjesto", kazao je Krstičević, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ostali su nam za sada svi igrači iz prošle sezone i doveli smo još trojicu. Ako se otvori još kvalitetno pojačanje mi ćemo reagirati, ali nećemo gomilati igrače. Zadovoljan sam s onim što imamo i mislim da ćemo se moći upustiti u borbu s konkurencijom. S ovom ekipom imam obavezu borit se za prvo mjesto i osvojit Kup", zaključio je Krstičević.

Današnjoj prozivci prisustvovao je i Ivan Crnov, koji će prema svemu sudeći ostati u Zrinjskom, a na probnom radu je 21-godišnji Sven Arapović, bivši U20 reprezentativac Kanade. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.