Šta se dešava u Mostaru: Statistika govori o rijetko viđenoj dominaciji jedne ekipe

Zrinjski nadigrao Željezničar

Šta se dešava u Mostaru: Statistika govori o rijetko viđenoj dominaciji jedne ekipe

Haris Zilić

Završeno je prvo poluvrijeme duela u Mostaru između Zrinjskog i Željezničar. Domaći vode sa 2:0.

Mostarski tim je imao apsolutnu dominaciju u prvih 45 minuta, Željezničar u ovakvoj poziciji i s ovakvom igrom dugo nije viđen na bh. terenima.

Statistika najbolje oslikava igru u prvom poluvremenu i stanje na terenu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski je uputio 18 šuteva prema golu Željezničara, izveo devet kornera i imao posjed lopte nevjerovatnih 80%. Posjed lopte je bio 80-20 u korist Zrinjskog.

Željezničar je u prvom poluvremenu uputio samo dva šuta prema golu Plemića.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lafo
To je ona lažna euforija kao mlada ekipa , borbena itd. Realno nema tu neke igre, mora se dovesti barem 3-4 vrhunska igrača ako misle pobjediti ikoga. Posušje je bilo bolje na Grbavici
8 2
1601834469
Grcevita borba za opstanak…
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi