Zvonimir Kožulj stiže u redove Zrinjskog?

Posljednji klub imao u Poljskoj

Zvonimir Kožulj stiže u redove Zrinjskog?

H. Zilić

Zrinjski lagano sprema tim za novu sezonu, a aktuelne prvake Bosne i Hercegovine mogao bi pojačati bivši reprezentativac naše zemlje.

Prema nezvaničnim inforžacijama Zrinjskom bi se na pripremama trebao pridružiti Zvonimir Kožulj (29).

Pomenuti 29-godišnji fudbaler je od kraja ove sezone slobodan na tržištu je rmu je istekao ugovor sa Sandecjom.

Igrao je za poljsku Sandecju, prije toga i za Niecieczu. Prije Posljke imao je epizode u Turskoj u ekipama Eyupspora i Gaziantepa.

Ljubitelji fudbala u Bosni i Hercegovini sćeaju ga se po sjajnim partijama u dresu Širokog, koje su mu donijele i transfer u Hajduk, zatim i poljski Pogon.

Jedno vrijeme je nosio i dres Viteza, a u omladinskim kategorijama je bio u Širokom Brijegu. 

Oglasi

Skupio je i jedan nastup za seniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Evidentno u aktuelnom prvaku Bosnei Hercegovine nema odmora, ekipa se maksimalo prirpema, a danas je tim pojačao i 25-godišnji napadač Nikola Marić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plemiće već sredinom jula (12. ili 13.) očekuje prva utakmica prvog pretkola lige prvaka, a protivnika će saznati sredinom juna.

Podsjetimo, Zrinjski će u prvom pretkolu Lige prvaka imati status nositelja.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi