Zrinjskom igra samo pobjeda

Plemići oslabljeni neigranjem Stojkića i Aničića

Zrinjskom igra samo pobjeda

M. Maksimović

Pet utakmica je u proljetnom dijelu prvenstva iza ekipe Slavena Muse. Od mogućih 15 bodova, Zrinjski je osvojio šest, ostvario je samo jednu pobjedu.

Posljednja je bila protiv Travnika 11.marta, nakon čega je Zrinjski nanizao četiri utakmice bez pobjede.Danas Zrinjski dočekuje ekipu Borca u utakmici direktnih konkurenata za izlazak na evropsku scenu. Borac je u bodovnoj prednosti ima čak šest bodova više od Zrinjskog, automatski i psihološku jer Plemići imaju sve manje prostora za eventuelne kikseve u Mostaru

''Ja i dalje vjerujem u ovu ekipu i mi se ne predajemo. Sada slijede one najvažnije utakmice i imamo priliku da se ponovo približimo našim glavnim konkurentima.Borca je iskusniji, to je ekipa protiv koje teško možete nametnuti svoj stil igre.Imamo dovoljno motiva, znamo kako smo poraženi u Banja Luci i sigurno je da će igrači dati sve od sebe za tri boda. Protiv Čelika smo u samoj završnici ostali bez dva boda, u Gradačcu smo dugo vodili, vrijeme da napokon uzmemo tri boda'' najavljuje danšnji derbi Slaven Musa koji ne računa na kartonirane Stojkića i Aničića.


 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti