Stoper Zmajeva nakon trijumfa

Zukanović: Bitno je da sada imamo taj mentalitet

E. Škorić

Ervin Zukanović je odigrao još jednu dobru utakmicu u dresu bh. reprezentacije.

Slavili smo s 1:0 protiv Austrije, a Zukanovića raduje mentalitet koji imamo već neko vrijeme.

"Obje ekipe su tražile pobjedu. Bila je teška i intenzivna utakmica, ali mi smo strpljivo čekali šansu. Bilo je važno da smo se borili i da imamo taj mentalitet već neko vrijeme, što nam je potrebno. Sposobni smo, samo nam treba da se borimo", rekao je Zukanović. 

Nakon dva kola u Ligi nacija BiH ima maksimalan učinak od šest bodova, pošto je u prvom kolu savladala Sjevernu Irsku u Belfastu.

Top Komentari

Alkma
Moj zuka druze moj sjetis li se kada kada smo kao djeca na Ademovoj livadi zimi lopte igrali danas druze igras za reprezentaciju i ispunio si san svoj postao igrac nek te sreca prati i da sve naj ljepse dozivis tvoj drug iz svrakina ti zeli
30 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi