"Pričao sam i prije tri dana o ovome"

Zukanović: Je li falio Pjanić? Ma nije falio...

25

Komentari (25)

mikonen
Na kakvim si ti drogama, da je kakve pameti u savezu ti nikada ne bi i zaigrao za repku. Kada se sjetim one njegove izjave "Susic mi nije dao vizu za Ameriku". Kretenu, Susic te pozvao, jos treba da radi u ambasadi da ti sredi vizu.
Benjamingst
Poslije Italije i poraza slijedi oprostaj od drzavnog dresa Edin Dzeko, Zukanovic, Sunjic.... okaz Robertu... neki ce progovoriti sta se desavalo ujutar reprezetacije... Raspad sistema!!!! Treba krenutu na novo, novi selektor vratiti Begovica, Hajrovica, Kolasica, Lulica.... istjerati Sarica, Duljevica... Pokusati preko LN na EURO otici... ako Robi ostane nepise se dobro!!!
Sejo1979
Sta ti imas protiv ovog zukanovica covjek koji redovno odigta utakmicu sa najmanje gresaka covjek spreman igra kostantno da je bog da su i drugi pola.spremni i zalazu se ko ovaj zukanovic
nerminljevakovic
Izvini selektoru nisam te prepoznao
Balans
Jes da imaju ponosa i dostojanstva, to su klošari.
Balans
CrveniSuperhik
Imamo jednog igraca, agresivnog, sconcentrisanog, koji homogenizira ekipu, koji nam je falio u ovoj utakmici, ali ga selektor ne zove, a kako stvari stoje nece ga nikad ni zvati. Ime mu je Izet.
cosmoss
Ma..treba malo biti objektivan. Mi nemamo veliki izbor kvalitetnih igraca ,nekad je bilo.Dzeko je umoran i potrosen i vec duze vrijeme ne pruza partije,Trebao bi sam da kaze ne mogu vise oprastam se i da Kodro preuzme ulogu,Pjanic .Kolasinac i golman Sehic su klasa ostali se moraju mjenjat drugim i drugacijim ,,Cimirot ce biit takodje dobar igrac...Komplet odbrana se mora naci 2 beka i dva centralna to je bolna tacka/ovo govorim za kasnije/.Visca po meni nije taj reprezentativni kalibar, Onaj bek sto nastupa za Slaviju takodje moze biti dobar,,Sunjic je spor.. neznam kako god okrenes fali dosta igraca,Valjda se pojave..
Alen23
Losa smo ekipa i momak je upravu nije falio jebes ekipu koja ovisi o jednom igracu i to je to 4 utakmice mi ne igramo dobro u blefastu nas sreca spasila asutija nako lose grcka nemam sta rec i sad ovo mislim 500 minuta mi smo odigrali 15 minuta sa grckom dobro ostalo kurac
ibrahim51
ovakvom igrom nigdje se mi necemo kvalifikovati. Mora se za dres ginuti. Totalno su bili bezvoljni.Kao da su nekoga bojkotovali. Drago mi je u inat selektoru sto je Sehic dobio dva gola. Sehic je jako dobar golman.Ali on nece nikada dati za reprezentaciju ko Begovic.Selektor je prema Begovicu ucinio nepravdu. Tako se ne radi sa igracima koji su vise zaduzili BiH fudbal nego Prosinecki. Zalosno je da Finsku nisu mogli pobjediti.Ko je Finska u fudbalu.Pojedini igraci ne zasluzuju da igraju i reprezentaciji.Mi imamo bolji igraca u Premijef ligi. Za ovaj poraz kriv je selektor. Nije prave igrace odabrao za utakmicu.Od tri utakmice trebali smo 9.bodova osvojiti. A osvojeno je 4.boda sramota.
Mica
sehic je bolji 100 puta od begovica tarabe taj odavno nebrani ali trener i kompletna odbrana napolje sa cimerotom i duljevicem.Imamo kolasinca,krunica,pjanu,hajrovica,gojaka vrancica i djumica uskoro i dilaver.
Balans
RodjeniRA
Care nemas ti pojma SEHIC je Neuer za kantu Begovica.... Nego havataj se ti stolnog tenisa ocigledno je da nemas pojma o fudbalu....
RodjeniRA
Otkazite utakmicu protiv Italije da ne brukate narod više! Dosta brate mili pa niste potrcali da valja! Trener nema autoritet a vi fudbalskog htijenja... goni te se u 3 pm....
BJB1
Pobjedit Italiju u utorak?!jel.ovdje neko.lud,tale 3:0 grke ubise za pola sata.kuku nam.u utorak bjb
Balans
"Moramo da igramo" E tu si opiso čitavu tekmu, ko da vas puškama gone da igrate, sram vas bilo. Mo jok nije falio! Pa ti si debil!
Terminator
Robi,e moj konjko.Duljević,Čivić,Sarić,igrači Oooooo bože .Ništa više od vas ko vas jepe.
K79
Pa Finska je amaterska ekipa dragi Zukanovicu druga je stvar što smo mi propast al finci su beezveze !!!
kiki
*p!p!t@*
Trojica ga nisu zamijenila ne seri
konjnakvadrat
Dokle cu ja da hebem zivce svoje
Juve88
Puki puki ona emisija za djecu pukki jebo li vam puki žene gospodo igracine
konjnakvadrat
Ko kaze da je saric, civic, besic kalibar za repku taj veze o nogometu nema, nisu ni ostali bolji Ali ovaj trio je odron igracki
Adnanos
Hajte vi nemojte priznat Italiju i bojkotujte tu utakmicu. Bolje i za vas i za nas. Da se nebrukamo.
konjnakvadrat
Jel se sljokalo prvi dan bajrama, hebem vas smotane
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.