Zukanović na meti Club Bruggea i Genka

Nakon odličnih partija u dresu Kortrijka

Zukanović na meti Club Bruggea i Genka

Club Brugge je u potrazi za stoperom, a prema pisanju belgijskih medija jedna od želja ovog kluba je i bosanskohercegovački internacionalac, Ervin Zukanović, koji je član Kortrijka.

Trenutno trećeplasirana ekipa belgijske Jupiler lige planira razgovarati sa stoperom Zulte Waregema, Remijem Marevalom, no nisu sigurni da će se uspjeti dogovoriti sa Francuzom.

Alternativa, Club Bruggea za Marevala je naš Zukanović, koji pruža odlične partije u Kortrijku, velikom iznenađenju ove sezone. Također, belgijski mediji navode da Genk pažljivo prati igre 24-godišnjeg bh. stopera.

Zukanović, koji je pred početak ove sezone iz Eupena prešao u Kortrijk, u nedavnom razgovoru za naš portak istakao je želju da u budućnosti obuče dres Anderlechta, Club Bruggea ili Genka. Izgleda da bi mu se ta želja mogla veoma brzo ostvariti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti