Zukanović rigao vatru na trenera Genta nakon utakmice

Zbog izmjene u 55. minutu

Zukanović rigao vatru na trenera Genta nakon utakmice

Razočaran je bio Ervin Zukanović nakon kup utakmice njegovog Genta u utorak u Kortrijku. 

Gent je prošao u polufinale Kupa Belgije nakon boljeg izvođenja penala, ali je Zukanović bio vidno ljut i prazan jer je zamijenjen u 55. minutu susreta.

„Nemam komentar na utakmicu. Bio sam ljut jer ne znam razlog zbog kojeg me je izvadio iz igre,“ kazao je Zukanović aludirajući na trenera Rednica.

„Nakon što sam zamijenjen apsolutno ništa se nije promijenilo u našoj igri. Drago mi je zbog saigrača i kluba što smo prošli dalje, ali sam ja očigledno jedini krivac za poraz u regularnom dijelu,“ cinično je dodao reprezentativac Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.