Županijski ligaš NK Rakitno dobiva novi vlastiti stadion
Foto: NK Rakitno

Dosada domaće susrete igrali na Mokrom Docu u Posušju

Županijski ligaš NK Rakitno dobiva novi vlastiti stadion

Pandemija koronavirusa je možda na jedno vrijeme zaustavila sport, no ni u kom slučaju nije zaustavila vrijedne ljude kojima je stalo do najvažnije sporedne stvari na svijetu. 

NK Rakitno je član međužupanijske lige u kojoj se nadmeću klubovi iz ZHŽ i HBŽ kao što su momčadi iz Drinovaca, Šujice, Kupresa, Rakitnog, Glamoča, Srđevića...

NK Rakitno je do sada, domaće utakmice igralo u Posušju, na Mokrom Docu. No, nakon krize izazvane pandemijom koronavirusa to će biti stvar prošlosti. Rakićani već odavno planiraju na svojoj “Zboranjači” stvoriti uvjete za odigravanje nogometnih utakmica. Ovih dana su napravili veliki korak prema tom cilju.

Naime, na navedenom lokalitetu postavljen je vrhunski travnjak i golovi, a uskoro će biti i obilježen teren što je dovoljno za odigravanje utakmica županijske lige.

U budućnosti planiraju započeti gradnju objekta za svlačionice i prostorije kluba, kao i ogradu oko igrališta, tri reda tribina, rasvjetu i sve drugo što je potrebno da bi jedan sportski kolektiv mogao kvalitetno funkcionirati.

Konačan cilj je osiguravanje uvjeta u kojima bi klubovi iz bližeg i daljeg okruženja dolazili u Rakitno na visinske pripreme jer su upravo u Rakitnu idealni uvjeti za to: 900 metara nadmorske visine.

Kao što se može vidjeti na fotografijama, novi stadion NK Rakitno u nekim segmentima neodoljivo podsjeća na riječku Kantridu. 

Top Komentari

manijaci_____
Nije zupanijski nego kantonalni novinarcicu
3 0
RASanticeva
Bit ce stadion ko bombona ako se ovo uradi kako treba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi