Žuržinov pogodio za pobjedu Zrinjskog

Premijer liga BiH

Žuržinov pogodio za pobjedu Zrinjskog

Zrinjski je golom Igora Žuržinova došao do pobjede i tri boda u susretu protiv Leotara na svom Bijelom brijegu.

Vuković je imao prvu priliku na susretu, kada je u šestoj minuti izašao sem pred Igora Melhera, ali se spetljao, pa je golman Zrinjskog bez problema pokupio loptu.

Mostarski Plemići uzvratili su već u narednom napadu. U dobroj se poziciji našao Žižović, ali je njegov šut otišao zamalo pored lijeve stative gola Leotara.

Zrinjski je poveo u 27. minuti, kada se u strijelce upisao Žuržinov, a pri rezultatu od 1:0 za domaću ekipu se otišlo na odmor.

Domaći su do kraja susreta kontrolisali igru, te nisu dopustili gostima iz Trebinja da stignu do izjednačenja, iako su fudbaleri Leotara imali nekoliko prilika za gol.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti