Zvanično: Bellerin produžio ugovor s Arsenalom

U Londonu do ljeta 2023. godine

Zvanično: Bellerin produžio ugovor s Arsenalom

Endin Čaušević

Španski fudbaler Hector Bellerin danas je zvanično potpisao novi ugovor sa Arsenalom.

Bellerin se već nekoliko sedmica dovodi u vezu sa prelaskom u Barcelonu, ali je Španac potpisom novog ugovora s Arsenalom na najbolji način demantovao te navode. Londonski klub danas je zvanično potvrdio da je 21-godišnji španski fudbaler produžio svoju saradnju sa ovim klubom.

Ovaj fudbaler u Arsenal je stigao 2013. godine i postao je jedan od miljenika navijača Topnika. U dresu Arsenala do sada je odigrao 86 utakmica. Još uvijek nije poznato na koliko je sezona produžio ugovor, ali engleski mediji špekulišu da će u Arsenalu ostati do ljeta 2023. godine. Španac bi prema novom ugovori trebao zarađivati više od 100.000 funti sedmično.

"Upravo sam potpisao svoj novi ugovor s Arsenalom i presretan sam. Ovdje sam već nekoliko godina i želim ostati", napisao je Bellerin na drušvenim mrežama.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi