)
Zvanično: "Big Sam" novi trener West Hama

Zvanično: "Big Sam" novi trener West Hama

Edmir Škorić

Sam Allardyce, bivši menadžer Blackburna, imenovan je u srijedu novim trenerom West Hama koji od naredne sezone igra u engleskom Championshipu.

"Big Sam" će pokušati Čekićare u narednoj sezoni ekspresno vratiti u elitno društvo.

"Uz punu podršku Upravnog odbora, Allardyce namjerava da potpiše nekoliko igrača i da ispuni naše ambicije i vrati klub u Premiership", saopšteno je sa Upton Parka.

Allardyce je trenutno na odmoru u Španiji, no otkrio je svoje uzbuđenje zbog novog posla.

"Čast je biti novi menadžer West Hama. To je fantastičan klub sa velikom tradicijom i lojalnim navijačima koji zaslužuju da budu u Premier ligi. Jedva čekam da sezona krene. Ne bih pristao na ovu saradnju kada bi mislio da se ne možemo vratiti u Premiership", kazao je Allardyce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti