Zvanično: Bresciano potpisao za Al Nasr

Zvanično: Bresciano potpisao za Al Nasr

Edmir Škorić

Iskusni veznjak Mark Bresciano karijeru nastavlja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Bivši igrač Lazija potpisao je dvogodišnji ugovor s Al Nasrom.

31-godišnji australski reprezentativac s italijanskim državljanstvom tako napušta Italiju poslije 12 godina, gdje je igrao za Empoli, Parmu, Palermo i na kraju Lazio.

Rimljanima je na ime obeštećenja pripalo 3.9 miliona eura, a sam igrač će godišnje zarađivati dva miliona eura. U Al Nasru će se pridružiti svom bivšem treneru Walteru Zengi.

"Australski igrač Mark Bresciano stigao je sinoć kasno u Dubai kako bi se priključio našem nogometnom klubu za novu sezonu", saopštio je Al Nasr.

Bresciano je za Lazio odigrao 23 utakmice i pritom postigao jedand gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.