Zvanično: Čelik preuzimaju investitori iz Turske i Katara
Investitori iz Turske i Katara prepoznali su potencijale koje Čelik ima, te su uvjereni da će klub u narednim sezonama biti u vrhu Premijer lige.

Lijepa vijest za sve navijače Čelika

Zvanično: Čelik preuzimaju investitori iz Turske i Katara

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Investitori žele od Čelika napraviti klub koji će svake sezone igrati važnu ulogu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Nakon današnjeg poraza Čelika od Zrinjskog, svi sa stadiona Bilino polje otišli su veoma razočarani s porukom da će teško više pohoditi najljepši stadion u BiH.

Poslije silnih razočarenja u i oko kluba, danas je konačno stigla i jedna pozitivna vijest za crno-crvene. Naime, danas su u Zenicu na završni dogovor stigli investitori iz Turske i Katara, a nakon razgovora u jednom restoranu, došlo je do dogovora.

Nakon više od tri mjeseca pregovaranja, investitori iz Turske i Katara će definitivno preuzeti klub. Na današnjem sastanku pored investitora iz kluba je bio prisutan Jasmin Memišević, te gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Budućnost Čelika sada izgleda mnogo bolja, a poznato je da će se zimske pripreme kluba obaviti u Antaliji, u narednim danima će biti transfer lista igrača, dok investitori pregovaraju s nekoliko zvučnih pojačanja iz BiH, koja će sigurno unaprijediti igru Čelika, kome će na proljeće biti potrebno dosta kvalitetnih igrača, te velika podrška s tribina kako bi izborio opstanak.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rizzle
ispali i nikad se vise ne vratili!!!
4 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi