Zvanično: Denis potpisao za Independiente
Foto: EPA

Argentinski napadač napustio Atalantu

Zvanično: Denis potpisao za Independiente

Endin Čaušević

Argentinski fudbaler German Denis napustio je danas Atalantu i potpisao je ugovor sa Independienteom.

Denis je za vikend odigrao posljednju utakmicu u dresu Atalante protiv Sassuola, a na najbolji način oprostio se od navijača jer je uspio postići jedan pogodak. Ovaj fudbler odigrao je 158 utakmica u dresu Atalante i postigao je 56 golova.

"Independiente želi potvrditi da je Denis potpisao ugovor sa našom ekipom", saopšteno je na zvaničnoj stranici argentinskog kluba.

Argentinac se vraća u Independiente u kojem je nastupao od 2006. do 2008. godine. 34-godišnji napadač u ovom klubu odigrao je 70 utakmica i postiga je 37 golova.

"Ovo je samo mali pozdrav, znam da ću se vratiti u Atalantu. Hvala klubu, mojim saigračima, navijačima i cijelom Bergamu na svemu", rekao je Denis na oproštaju od italijanskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi