Zvanično: Franco Vazquez novi igrač Seville

Stigao iz Palerma

Zvanično: Franco Vazquez novi igrač Seville

Endin Čaušević

Čelnici Seville potvrdili su danas da je fudbaler Palerma, Franco Vazquez, doputovao na ljekarske preglede.

Sevilla je na svojoj zvaničnoj internet stranici potvrdila da je dogovoren transfer Vazqueza iz Palerma, te da ga od potpisa za špansku ekipu dijele još samo ljekarski pregledi. 

Ovaj fudbaler će već danas odraditi ljekarske preglede, a u 18 sati će biti predstavljen kao novi igrač prvaka Evropske lige. Vazquez bi sa Sevillom trebao potpisati ugovor do ljeta 2020. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španska ekipa je za ovog fudbalera platila 15 miliona plus četiri miliona bonusa. Vazquez se danas priključio Sevilli na pripremama na Floridi, te je već upoznao svoje buduće saigrače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi