Zvanično: Gaspar potpisao za Fiorentinu

Stiže iz Vitorije

Zvanično: Gaspar potpisao za Fiorentinu

E. Čaušević

Fiorentina je danas zvanično potvrdila da je dovela novo pojačanje za narednu sezonu i to na poziciji desnog beka.

Klub iz Firence potvrdio je na svojoj zvaničnoj stranici da je u ovaj klub stiglo novo pojačanje. Ugovor s Fiorentinom danas je potpisao dojučerašnji fudbaler portugalske Vitorije, Gaspar.

Ovaj desni bek je danas prošao uspješno ljekarske preglede nakon čega je potpisao ugovor. Fiorentina će na račun Vitorije morati uplatiti četiri miliona eura za ovog 24-godišnjeg Portugalca.

"Želimo potvrditi da je Bruno Gaspar novi igrač naše ekipe u koju stiže iz Vitorije . S Fiorentinom je potpisao petogodišnji ugovor, a njegov transfer koštao je četiri miliona eura", saopšteno je iz italijanskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije