Zvanično: Gomez ostaje u Wolfsburgu

Neće mijenjati sredinu

Zvanično: Gomez ostaje u Wolfsburgu

Njemački bundesligaš Wolfsburg je saopštio da će u klubu ostati Mario Gomez. 

Ovaj iskusni napadač je u Wolfsburg stigao prošlog ljeta i potpisao je vjernost klubu do 2019. godine, međutim proteklih sedmica bilo je govora kako bi između dvije strane moglo doći do razlaza. Ipak, od toga neće biti ništa.

"Imam veliko povjerenje u naš tim, klub i navijače. Ostajem", kazao je Gomez.

Koliko je Gomez važan za Wolfsburg otkrio je i sportski direktor Olaf Rebbe. 

"Mario ne samo da je potvrdio ove sezone da je odličan napadač, on je također preuzeo odgovornost unutar tima i postao važno lice za naš klub." 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Gomez je, podsjećamo, dospio u Wolfsburg nakon što prethodno nije bio u planovima Fiorentine. Očekivanja je uspio opravdati, pošto je proteklu sezonu okončao s učinkom od 18 postignutih pogodaka. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi