Zvanično: Ivan Lendrić novi fudbaler Željezničara

Novo pojačanje kluba sa Grbavice

Zvanično: Ivan Lendrić novi fudbaler Željezničara

Fudbalski klub Željezničara je danas angažovao novo pojačanje, a novi igrač kluba sa Grbavice postao je Ivan Lendrić.

Kako je SportSport.ba jutros najavio, Bivši mladi reprezentativac Hrvatske je sa najtrofejnijim bh. klubom potpisao jednoipogodišnji ugovor, a sa svojim novim saigračima će 11. januara započeti pripreme za drugi dio sezone, u kojem će Plavi pokušati izboriti Evropu i spasiti sezonu.

Ivan Lendrić je ime koje je dobro poznato ljubiteljima domaćeg fudbala, obzirom da je u sezoni 2010/11. nastupajući za Zrinjski bio prvi topnik Premijer lige sa 16 golova.

Lendrić je osim za Zrinjski nastupao za Celje, Kapfenberg, Milsami, Sudtirol, Lokomotivu, Zulte Waregem i Hajduk, a posljednji angažman je imao u grčkoj Kerkyrji.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije