Zvanično: Marko Grujić potpisao za Liverpool

Redsi doveli pojačanje iz Crvene zvezde

Zvanično: Marko Grujić potpisao za Liverpool

E. Čaušević

Liverpool je danas potvrdio da je mladi srbijanski fudbaler Marko Grujić danas potpisao ugovor sa Redsima.

Već nekoliko dana pisalo se o transferu fudbalera Crvene zvezde u Liverpool, a danas je engleski klub i zvanično potvrdio da je Grujić novi igrač engleske ekipe. On je sa Liverpoolom potpisao ugovor do ljeta 2021. godine.

"Jako sam sretan i ponosan što sam postao član Liverpoola. Jedva čekam da počnem igrati na Anfieldu. Želim da napredujem i siguran sam da je Liverpool pravo mjesto za to. Uvijek mi je bila želja da igram pred najbučnijim navijačima u Evropi. Volim da igram pod pritiskom i zbog toga sam stigao u Liverpool", rekao je Grujić.

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp kazao je da je zadovoljan novim pojačanjem jer dugo nije vidio talenat poput Grujuća.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada sam stigao u Liverpool skauti su mi pokazali snimke Grujića i odmah sam vidio da se radi o velikom talentu. Igrao je važnu ulogu u Crvenoj zvezdi i nadam se da će se brzo uklopiti u naš tim", rekao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi