Zvanično: Michel novi trener Malage

Romero dobio otkaz

Zvanično: Michel novi trener Malage

E. Čaušević

Španski klub Malaga danas je objavio na svojoj zvaničnoj stranici da Marcelo Romero više nije trener ove ekipe.

Malaga je odlučila uručiti otkaz Romeru nakon serije loših rezultata, ali je samo nekoliko sati kasnije potvrđeno da ovaj klub ima novog trenera. Naime, Malagu će u nastavku sezone voditi Michel Gonzalez.

Ovaj stručnjak je svoj posljednji angažman imao na klupi Marseillea kada je dobio otkaz nakon loših rezltata. Ovaj Michel nije krio svoje zadovoljstvo kada je dobio ponudu Malege.

"Čast mi je što sam se pridružio ovako velikom klubu. Sretan sam i jedva čekam da počnem raditi. Nadam se da ću ispuniti očekivanja čelnika i navijača ovog kluba", rekao je Michel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije